fbpx

Cafeumat
PRO 20

Topmoderne automat – når kvalitet møder design….

Tegnebræt 5cafeu
Cafeu PRO 20
Denne bønne til kop automat, sikrer den gode kaffe uanset om det er mælke- eller kakaobaseret variant. Med topmoderne og nyeste teknologi og hardware, sikres du som forbruger en lækker kop, hver gang du trykker på automaten.

Caféus nye fuldautomatiske espressomaskine

– Når kvalitet møder design.

Den stilfulde Cafeumat PRO 20 giver muligheden for at nyde varme café drikke nemt, enkelt og hurtigt for jeres kunder og ansatte.

Cafeu’s enestående og brugervenlige Cafeumat 20 med et stilsikkert design, har en yderst brugervenlig 10” Touch skærm. Der muliggør en række nye og spændende funktioner og tilpasningsmuligheder for den enkelte kop, og opfylder derved ethvert krav forbrugeren måtte have.

Det får du hos Cafeu

Beskrivelse af Cafeumat PRO 20

Tekniske Specifikationer

Perfekt til morgenbordet

Perfekt til morgenbordet

Perfekt til morgenbordet

Perfekt til morgenbordet

Perfekt til morgenbordet

Perfekt til morgenbordet

1 %

Gennemsnitlig kundetilfredshed for 2019

Kilde: Relatel 2019

Kundeservice

Caféus målsætning er altid at levere den bedste kvalitet af automater og service til en overskulig pris. Derfor har vi inkludereret alle udgifter i vores servicepakker.

Vi bestræber os på at servicere automaterne hurtigst muligt. Som kunde hos Cafeu Danmark, er man selv forpligtet til generel vedligeholdelse af automaterne, herunder rengøring, og opfyldning af produkter. Service dækker ikke rengøring, eller fejl ved manglende rengøring.

Serviceaftalerne indeholder følgende:

Kontakt os idag for et uforpligtende tilbud

70 70 11 28

Caféu Danmark ApS har siden 2009 leveret Danmarks mest enkle kaffeautomatløsning til mindre og større danske virksomheder.

Bliv ringet op hurtigst muligt af vores konsulent

Udfyld venligst