fbpx

Information om Caféu

CAFÉU DANMARK ApS har siden 2009 leveret Danmarks mest enkle kaffeautomatløsning til mindre og større danske virksomheder. Missonen har fra starten været, at kunden ikke skulle have nogen investering til automaten, samt at kunne levere den bedste service til den billigst mulige pris pr. måned. Du kan kontakte os via nedenstående kontaktformular eller ringe til os på tlf. 70 70 11 28, hvis du har spørgsmål af nogen art.

Salgs- og leveringsbetingelser

Har du spørgsmål, som du ikke har fundet svar på så giv os et opkald.

Din egen automat!

Caféu tilbyder som de eneste i Danmark at levere automater med dit helt eget design på. Intet minimumsantal og ingen ekstra omkostninger. Du kan sende os designet i formatet 210 x 250 mm, så får du din automat monteret med designet, ligesom vi kan tilbyde at lave designet til dig. Kontakt os for yderligere information om dit eget design.

Kundeservice

Caféus målsætning er altid at levere den bedste kvalitet af automater og service til en overskulig pris. Derfor har vi inkludereret alle udgifter i vores servicepakker.

Vi bestræber os på at servicere automaterne hurtigst muligt. Som kunde hos Cafeu Danmark, er man selv forpligtet til generel vedligeholdelse af automaterne, herunder rengøring, og opfyldning af produkter. Service dækker ikke rengøring, eller fejl ved manglende rengøring.

Serviceaftalerne indeholder følgende:

Caféu Danmark ApS har siden 2009 leveret Danmarks mest enkle kaffeautomatløsning til mindre og større danske virksomheder.