fbpx

Suprema

Suprema Espresso

Cafeus Suprema Espresso er en espresso blanding af delvis robusta og arabica bønner fra Sydøstasien og Mellemamerika.

Ved at blande de to kaffesorter, kombinerer man de to sorters egenskaber, hvor Robusta bønnen giver fylde, en dybere og mere bitter smag samt en god crema, som er optimal for espresso brygning og mælkebaserede varianter. Arabica bønnen tilsættes for at balancere kraften og bitterheden fra robusta bønnen med en mildere og sødere smag, og i mange tilfælde for at frembringe frugtnoter.

En espressobønne er typisk er ristet over lidt længere tid med mere varme, hvor man derved får en væsentlig mørkere bønne, som får mere fylde og kraft, samt minimerer syrligheden.

Risteprocessen for espresso gør kaffen mere ’opløselig’ for at imødekomme espressobrygningens korte trækketid, og egner sig derfor ikke så godt til fx filterbrygning, med mindre, man vil have en meget mørk smag – Til filterbrygning anbefaler vi nogle af vores andre kaffevarianter. Den anbefales typisk til ren espresso eller til de mælkebaserede kaffevarianter.

Opsummeret kan Suprema  beskrives som en mørkristet espresso blanding med klassisk bitterhed og fylde. Kaffen har en lang og kraftig gennemtrængende eftersmag – særdeles velegnet til mælkebaserede kaffevarianter.

Suprema kaffe, pakkes i ½ kg poser og både som helbønne og formalet kaffe.  

Læs mere om Cafeus andre varianter:  BrazilEthiopia Sidamo, HondurasGuatamalaNicaragua & Kenya AA.

Caféu Danmark ApS har siden 2009 leveret Danmarks mest enkle kaffeautomatløsning til mindre og større danske virksomheder.