fbpx

Udtalelser

5/5

Comtec Int., Esbjerg

Vi hos ComtecInt, har kun godt at sige om Cafeu Danmark. Vi valgte Cafeu Danmark, da det er et lokalt firma – Ligeledes havde vi hørt om deres altid gode service, så det var selvfølgelig også en faktor, som gjorde udfaldet. Er der problemer bliver det løst med det samme, og altid dygtige, glade og positive Cafeu medarbejdere som kommer. Vi har allerede anbefalet Cafeu Danmark til adskillige firmaer.

Mikkel Agger

5/5

Salon Science Fiction Hair

For os er det vigtigt, at kunden får oplevelsen af at være forkælet, når de besøger vores salon. Med til den oplevelse hører naturligvis også de drikkevarer, kunden præsenteres for. Med automaten fra Caféu kan vi tilbyde kunderne produkter af udsøgt kvalitet, hvad enten de ønsker kaffe, espresso, cappuccino eller varm chokolade. Det er nemt og enkelt uden at vi spilder unødig kundetid med at brygge te eller kaffe i baglokalet. Caféu er til gavn for os og til glæde for vores kunder. Da vi undersøgte udbuddet af kaffeautomater, var Caféu desuden klart den enkleste løsning. Ingen penge til investering i automaten og ingen dyre ekstra services.

Lone Grumsen

5/5

Poly-Tech

Vi har fire automater af flere størrelser stående I virksomheden fra Cafeu. Der er altid friskbrygget kaffe klar til medarbejderne, lige ved hånden. Vi er godt tilfredse med samarbejdet med Cafeu og deres service, og de rykker hurtigt ud, hvis vi har behov for servicebesøg.

Anne-Louise Ebbesen

5/5

Team Hair Academy

Grunden til, at vi valgte Cafeu Danmark som leverandør var bl.a. grundet at priserne var meget lavere end hos lignende leverandører, endvidere var vi meget glade for, at bindingsperioden ikke var så lang. Yderligere fik vi automaten meget hurtigt efter bestilling, det værdsatte vi meget. Det vi oplever i det daglige er hurtig og personlig service, hvis der opstår problemer. Vi vil absolut anbefale Cafeu Danmark til andre.

Nicoline Nielsen

5/5

Ung Rejs

Vi har i Ung Rejs en maskine stående på kontoret i Esbjerg, som personalet og vores praktikanter nyder godt af hver eneste dag. Vi har for nylig haft håndværkere gående, som har renoveret vores kontorer, og de har givet rigtig meget positiv respons på altid at have en varm kop kaffe ved hånden. Det er meget tilfredsstillende altid at kunne tilbyde både vore kunder og samarbejdspartnere en friskbrygget kop kaffe uden at vi skal bruge tid på at få lavet en kande klar inden møder etc. Det gør det hele meget lettere.

Michael Guldager

5/5

La Miga

Jeg er super glad for at have Cafeu som leverandør, servicen er 100% i top! – som kunde hos Cafeu, behøver jeg ikke bekymre mig om alle mulige ekstra regninger, her får jeg en samlet pakke til en fordelagtig månedlig pris. Vi sælger kaffe ’To-Go’, og automaten vi har stående, laver nogle rigtig gode, og smagfulde varianter, som både mine kunder og ansatte, er glade for. - Jeg kan varmt anbefale Cafeu til andre.

Pia Christensen

Caféu Danmark ApS har siden 2009 leveret Danmarks mest enkle kaffeautomatløsning til mindre og større danske virksomheder.